on

Rowenta Smart Force Cyclonic - curatenie la puterea tech

28 noiembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

New era, new possibilities! Respiri tehnologie si totul se intampla la un click distanta! Inclusiv curatenia! Cu aspiratorul robot Rowenta Smart Force Cyclonic ai unda verde sa faci ceea ce iti place, iar casa va fi curata cat ai spune “connect” :)Controleaza robotul cu aplicatia My Smart Force!

Lasa inovatia sa lucreze pentru tine! Disponibila atat pe Android, cat si pe iOS, aplicatia My Smart Force te ajuta sa controlezi robotul de la distanta.

Programeaza-l la ce ora vrei, de oriunde ai fi. Totul e gandit pentru a-ti simplifica viata.

Rowenta Smart Force Cyclonic are la baza tehnologia cyclonica de ultima generatie si este dotat cu sistem de navigare inteligent: camera si laserul ii permit sa detecteze obstacolele, sa se strecoare cu usurinta printre piesele de mobilier si sa nu revina in acelasi loc, iar senzorii previn caderea robotului pe scari.

Enjoy innovation and get the most of it

Castigi timp cat aspiratorul isi face de lucru prin casa. Robotul are trei niveluri de aspirare: Eco pentru suprafete netede, Standard pentru gresie cu model in relief, Boost pentru mochete si covoare. Peria motorizata XL, de 26 cm si 5000 rpm ofera cele mai bune performante pentru un aspirator robot din gama Rowenta. Capacitatea recipientului de praf faciliteaza navigarea timp indelungat pe suprafete de pana la 120 mp, fara sa fie nevoie sa il golesti.

Impresionant? There’s more! Bateria cu litiu ii ofera o autonomie de 60 de minute in Eco Mode, iar dupa incheierea fiecarui program de curatenie, aspiratorul robot revine automat la statia de alimentare.

Move on, the job is done!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Potrivit viitoarei legi pentru asigurarea obligatorie a locuintelor, Potrivit viitoarei legi pentru asigurarea obligatorie a locuintelor,
Evenimentele lunii martie la IKEA® POPAS URBAN Evenimentele lunii martie la IKEA® POPAS URBAN
MDL: Prima Casa nu si-a atins scopul - 06 Noiembrie 2009 MDL: Prima Casa nu si-a atins scopul - 06 Noiembrie 2009
Subventie de 7.776 de euro pentru o vila Subventie de 7.776 de euro pentru o vila
Casa gata in 25 de zile Casa gata in 25 de zile
Cum alegeti aparatul de aer conditionat Cum alegeti aparatul de aer conditionat

Vezi mai multe articole