on

ROMEXPO deschide sezonul targurilor si expozitiilor din 2019

15 ianuarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Premiera in programul expozitional: Bucharest DigIT Expo, Construct - Ambient Expo si Somn Expo

ROMEXPO, cel mai important Centru Expozitional din Romania, organizeaza si gazduieste in 2019 un numar impresionant de evenimente: peste 143 de targuri, expozitii, festivaluri si alte tipuri de manifestari care implica o semnificativa participare nationala si internationala.

Programul expozitional al evenimentelor organizate de ROMEXPO in semestrul I 2019

Sezonul debuteaza cu Targul de Turism al Romaniei (I): intre 21 - 24 februarie, vizitatorii vor gasi la ROMEXPO sute de oferte si promotii la cele mai frumoase destinatii din Romania si strainatate. In aceeasi perioada se desfasoara si Romhotel – Expozitia internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante. Evenimentul ofera companiilor ocazia de a-si promova solutiile dedicate jucatorilor de pe piata de HORECA, prin stabilirea unor relatii comerciale cu producatori si distribuitori nationali si internationali.

In luna martie (14 - 17.03.2019) se anunta un adevarat maraton expozitional la ROMEXPO. Programul cuprinde 4 evenimente dedicate domeniilor: constructii, home & deco: doua dintre cele mai importante targuri din domeniu, Construct Expo si Ambient Expo, devin o singura manifestare expozitionala - Construct – Ambient Expo - Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine; Romtherm - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului; Expo Flowers & Garden - Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit; Mobila Expo - Targul de mobila cu vanzare, un eveniment pentru pasionatii de moda: Modexpo I - Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si Antique Market I - targul dedicat iubitorilor de obiecte de arta si antichitati.

Pentru luna aprilie (11 - 13.04.2019), ROMEXPO pregateste 3 evenimente: Rommedica – Targul International de medicina si farmacie; Denta I – Expozitia Internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara si un concept nou: Somn Expo – Expozitia de produse si servicii care asigura un somn linistit. Principalul obiectiv al acestei manifestari este sa aduca in atentia publicului larg importanta unui somn odihnitor, sustinand sanatatea fizica si psihica.

Luna mai (14 – 17.05.2019) vine cu inca un proiect inedit la ROMEXPO: Metal Show & TIB – evenimentul care presupune unificarea pietei targurilor industriale in folosul expozantilor si vizitatorilor. Manifestarea se desfasoara concomitent cu Inventika – Salonul de inventii si inovatii.

In perioada 30.05 – 02.06.2019 au loc 4 evenimente: Tibco – Targul International de bunuri de larg consum, Bio Life & Style Expo – Expozitia pentru o viata verde; Senior Expo – Targul dedicat seniorilor; Expo Funerare – Salonul pentru servicii funerare.

In contextul evolutiei permanente a domeniului digital si dezvoltarii serviciilor IT in cadrul companiilor mici si mijlocii din Romania, ROMEXPO anunta lansarea unei noi expozitii: Bucharest DigIT Expo. Evenimentul are loc intre 12 si 15 iunie si se adreseaza specialistilor care inteleg provocarile si oportunitatile digitalizarii si inovatiei tehnologice.

Programul expozitional integral pentrul anul in curs:

Detalii suplimentare despre fiecare eveniment se gasesc pe www.romexpo.ro

ROMEXPO urmareste atragerea si organizarea de noi festivaluri, concerte, manifestari sportive, dedicate publicului larg, dar si de evenimente corporate (conferinte, congrese, seminarii, sesiuni de networking) dedicate specialistilor din diverse sectoare de activitate socio-economice si adaptate nevoilor mediului de afaceri. De asemenea, Centrul Expozitional isi propune ca anul acesta sa atraga un numar de peste 900.000 de vizitatori.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Din cauza termenelor prea scurte prevazute in lege, persoanele cu venituri mici ar putea ramane fara ajutoare pentru incalzire Din cauza termenelor prea scurte prevazute in lege, persoanele cu venituri mici ar putea ramane fara ajutoare pentru incalzire
Proprietarii vor achita doar 20% din valoarea izolarii termice a blocurilor - 11 Februarie 2009 Proprietarii vor achita doar 20% din valoarea izolarii termice a blocurilor - 11 Februarie 2009
Ariston Thermo lanseaza noile modele de boilere  cu design special VELIS Evo Ariston Thermo lanseaza noile modele de boilere cu design special VELIS Evo
INS: Numarul autorizatiilor de construire de locuinte, in crestere INS: Numarul autorizatiilor de construire de locuinte, in crestere
norme norme
Grundig, partener oficial al celui mai recent hub de design din Romania, Andreea Muresan Studio in Covaci 8 Grundig, partener oficial al celui mai recent hub de design din Romania, Andreea Muresan Studio in Covaci 8

Vezi mai multe articole

topobzor.info

potenzmittel im vergleich

https://unc-mps.com.ua