Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fisuri gard din BCA

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

  Fisuri gard din BCA

  Buna ziua,
  Gard cu fundatie (mica si care se ridica doar pana la nivelul solului) cu stalpi de beton si blocuri de BCA de 10 cm, tencuit, tinci si o vopsea. Arata dezagreabil si vreau sa ii dau macar o fata normala. Va cer sfatul in legatura cu umplerea fisurilor care sunt in tencuiala, insa altele sunt si in BCA. Am studiat si nu reusesc sa gasesc raspunsuri legat de ce materiale sa folosesc, intelegand si luand in considerare ca orice as face fisuri tot vor fi.
  Multumesc anticipat pentru raspuns.

  #2
  Postat în original de micosovici Vezi post
  Gard cu fundatie (mica si care se ridica doar pana la nivelul solului)
  Ce intelegeti prin fundatie mica ? Va rog sa ne precizati dimensiunile fundatiei.

  Comentariu


   #3
   30cm adancime pe 12-15cm . Multumesc

   Comentariu


    #4
    E de mirare ca mai sta in picioare sau drept la asa fundatie.

    Comentariu


     #5
     Postat în original de micosovici Vezi post
     ....o fundatie de 30cm adancime pe 12-15cm. Am studiat si nu reusesc sa gasesc raspunsuri legat de ce materiale sa folosesc, intelegand si luand in considerare ca orice as face fisuri tot vor fi.
     Nu este de mirare ca zidaria se fisureaza pe o asa mica fundatie. Fundatia trebuia sa aibe un minim 70 cm adancime si sa fie lata de macar 30 cm. Asa la miscarea pamantului datorita conditiilor meteo fundatia se misca si ea generand fisurarea zidariei. Ca sa nu se mai vada un timp fisurile puteti placa zidaria cu polistiren expandat si sa aplicati un finisaj pe baza de vopsea lavabila sau tencuiala decorativa.

     Comentariu

     Procesare...
     X