on

Cum a fost la Construct Expo 2018 si la celelalte targuri dedicate amenajarilor de la Romexpo

13 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pavilionul B2 al Romexpo a gazduit simultan, intre 8 si 11 martie, cele mai mari targuri anuale dedicate constructiilor si amenajarilor: Construct Expo, Ambient Expo, Mobila Expo, Romtherm, Romenvirotec, Expo EnergiE, Expo Flowers & Garden si Antique Market. Sute de expozanti s-au intrecut sa atraga privirile vizitatorilor cu standuri creative si cu oferte interesante pentru noile game de produse prezentate.

La eveniment au participat firme importante din domeniu, iar antreprenorii si expertii in constructii au avut sansa de a dezbate subiecte la zi despre tendintele, politicile si viitorul industriei de constructii si amenajari.

Pe durata editiei 2018 a Construct Expo a avut loc si evenimentul #reCONSTRUIM, un hackathon care a reunit aproximativ 1200 de specialisti (arhitecti, ingineri, avocati, economisti) si studenti. Acestia au dezbatut 120 de teme de interes din domeniul constructiilor in cadrul actiunii organizate de initiatorii primului hackathon de arhitectura cu 300 de specialisti, NOVEMBarh, desfasurat in noiembrie 2017.

Ce ne-a atras atentia

Expozantii prezenti la editia din acest an au mizat, asa cum era de asteptat, pe cele mai noi produse din portofoliu, pe care le-au pus in valoare in cadrul standurilor alocate. XGaming a trecut pe la fiecare dintre acestea, iar cateva ne-au atras atentia in mod deosebit.

Unul dintre standurile care s-au remarcat in mode deosebit a fost cel al Bucin Mob. Producatorul de mobila din Reghin a prezentat ca piesa de rezistenta o masa din lemn masiv, acoperita cu rasina epoxidica (foto). Blatul acesteia a fost realizat dintr-un fag batran de 500-600 de ani, achizitionat la o licitatie unde au fost scosi la vanzare mai multi arbori taiati ilegal de pe domeniul unui grof maghiar si recuperati de autoritatile statului.

Un alt stand unde ne-am oprit cu placere a fost cel al Caterpillar, unde au fost prezentate telefoanele mobile dedicate meseriasilor. Varful de gama expus la Romexpo a fost S60, dotat cu detector de caldura, insa reprezentantii companiei ne-au informat in detaliu si despre caracteristicile succesorului acestuia, S61, o varianta mult imbunatatita si mai adaptata nevoilor specialistilor din domeniul constructiilor.

Concluzii

Dupa cele 4 zile petrecute in cadrul targurilor dedicate constructiilor si amenajarilor de la Romexpo, am ajuns la concluzia ca acest univers al solutiilor este din ce in ce mai bogat. Aceasta nu inseamna doar ca tehnologiile si materialele au evoluat, ci si ca producatorii si distribuitorii au inteles importanta regandirii materialelor traditionale, pe care acum incearca sa le promoveze asa cum sunt: solutii premium. Asa ca, este lesne de inteles, de-abia asteptam peste un an sa vedem care vor fi inovatiile si realizarile acestora.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Bine de stiut. 9 intrebuintari ale bicarbonatului de sodiu Bine de stiut. 9 intrebuintari ale bicarbonatului de sodiu
Vasul de gatit cu invelis din teflon Vasul de gatit cu invelis din teflon
Utilizari ale otetului in casa Utilizari ale otetului in casa
RomHotel – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante RomHotel – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante
Pericolele la care ne expunem cand intram intr-o cafenea sau club Pericolele la care ne expunem cand intram intr-o cafenea sau club
Trei decoratiuni de Craciun simplu de facut acasa care te vor ului prin efect Trei decoratiuni de Craciun simplu de facut acasa care te vor ului prin efect

Vezi mai multe articole

https://topobzor.info

www.profvest.com

www.best-cooler.reviews