on

Trei lucruri de facut daca te muti in perioada sezonului rece

05 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Mutarea intr-o noua locuinta poate fi una dintre cele mai importante etape de tranzitie din viata unei persoane sau familii. O astfel de schimbare poate fi provocatoare si obositoare, in special daca are loc in perioade mai aglomerate, asa cum este sosirea toamnei, cand incepe un nou an scolar, vremea devine mai rece, iar concediile apartin trecutului.

Chiar daca uneori nu putem alege momentul potrivit cand sa facem o astfel de mutare, ne putem asigura ca suntem pregatiti din toate punctele de vedere cand aceasta va avea loc. De aceea, mai jos iti prezentam 3 lucruri pe care sa ti le amintești daca te vei muta in noua pe parcursul sezonului rece.

Informare

Este important sa te asiguri ca ai la dispozitie toate informatiile necesare, pentru a nu avea parte de surprize neplacute pe timpul toamnei si al iernii, cand schimbarile pot fi mai dificil de operat. Informeaza-te cu privire la costurile de suportat, cum ar fi, de exemplu, intretinerea de achitati in noul imobil, dar si aspecte precum distanta pana la cel mai apropiat mijloc de transport, cea mai apropiata scoala sau cel mai apropiat magazin. Cu siguranta nu vei dori ca tu sau membrii familiei sa petreaca foarte mult timp pe drum in conditii meteo nefavorabile.

Sistem de incalzire

Temperaturile scad in lunile de toamna si iarna, de aceea este important sa te asiguri ca vei avea parte de confortul necesar in noua locuinta. Astfel, trebuie verificata functionalitatea sistemului de incalzire inainte de mutarea intr-o noua casa.

Atat sanatatea ta si a familiei tale, cat si bugetul, pot fi influentate de un sistem de incalzire defect. Fie ca este vorba de o si amplasata intr-o casă sau de un apartament racordat la un sistem comun de incalzire, trebuie sa te asiguri de eficienta acestuia in ceea ce privestea incalzirea locuintei tale.

Garderoba

Odata cu tranzitia la o noua locuinta, garderoba suferi o reimprospatare, adaptata sezonului rece, in care va trebui sa porti mai multe . Nu numai ca iti va fi mai usor sa asezi in dulap hainele recent cumparate, datorita mutarii abia facute, dar te vei putea bucura atat de o casa noua, cat si de haine noi.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste
MisiuneaCasa.ro va ureaza Craciun fericit! MisiuneaCasa.ro va ureaza Craciun fericit!
Cum sa cureti calcarul din baie cu solutii pe care le poti prepara chiar tu Cum sa cureti calcarul din baie cu solutii pe care le poti prepara chiar tu
Depunerile de calcar: cum pot fi indepartate si mai ales prevenite Depunerile de calcar: cum pot fi indepartate si mai ales prevenite
Ergonomia spatiului de lucru Ergonomia spatiului de lucru
Cum obtii ajutorul de incalzire pentru sezonul rece 2014-2015 Cum obtii ajutorul de incalzire pentru sezonul rece 2014-2015

Vezi mai multe articole

lkredit.com.ua

www.tsoydesign.com.ua/interiors/interer-kvartiryi/

https://avtopoliv-gazonov.kiev.ua