Terenurile s-au ieftinit cu 30-66%. Vezi cele mai bune oferte

10 noiembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In primele 10 luni ale anului, pretul terenurilor s-a diminuat cu pana la 66%.
 
Cel mai mare scadere a preturilor s-a inregistrat in judetul Timis (66%). In Iasi, proprietarii au redus preturile cu 54%, in Cluj cu 50%, potrivit datelor publicate de imobiliare.ro.
 
Reduceri mai mici au fost consemnate in Brasov (33%) si Constanta (30%).
 
Iata topul celor mai mari reduceri de pret:
 
Locul 10 â–º Breaza, judetul Prahova
Cu aproape 40.000 de euro, 30 euro/mp, poate fi achizitionata o parcela de teren din zona centrala a localitatii Breaza, Prahova cu o suprafata de 1.333 metri patrati. Terenul are un front stradal de 27 metri, toate utilitatile si acces la drum pietruit.
 
Locul 9 â–º Moeciu de Sus, judetul Brasov
In localitatea brasoveana Moeciu de Sus, este scoasa la vanzare o parcela de teren cu o suprafata de 3.500 metri patrati, cu un front stradal de 50 metri, la un pret de 25 euro/mp. Situat la 100 metri de sosea asfaltata, terenul este ideal pentru constructia unei pensiuni sau a unei case de vacanta.
 
Locul 8 â–º Bran, judetul Brasov
Tot in judetul Brasov si tot la pretul de 25 euro/mp, dar de data aceasta la Bran, este scos la vanzare un teren de 2.000 metri patrati. Terenul are un front stradal de 60 de metri, ceea ce ii ofera posbilitatea de a fi parcelabil in doua loturi. Terenul beneficiaza de toate utilitatile, iar la doar 30 de metri se afla un parau.
 
Locul 7 â–ºSibiel, judetul Sibiu
In Marginimea Sibiului, la doar cativa kilometri de Sibiu, cei care doresc sa-si construiasca o casa de vacanta sau o pensiune, pot investi intr-un teren de 6.000 metri patrati, cu toate utilitatile incluse. Pretul solicitat pentru acest teren este de 23 euro/mp.
 
Locul 6 â–ºSovata, judetul Mures
La doar cativa kilometri de inima statiunii Sovata, in imediata apropiere a proiectului aquaparc este scos la vanzare un teren de 9.000 metri patrati, cu un front stradal de 67 de metri, la pretul de 15 euro/mp. Tinand cont de dimensiuni, terenul poate fi utilizat pentru constructia unui complex turistic.
 
Locul 5 â–º Izvoru Muntelui, judetul Neamt
Acelasi pret, 15 euro/mp, este solicitat si de proprietarul unui teren de aproape 10.000 metri patrati, cu un front stradal de 200 de metri, situat in Izvoru Muntelui, judetul Neamt. Terenul are o vedere generoasa spre Ceahlau, iar in imediata vecinatate exista apa si electricitate.
 
Locul 4 â–º Cisnadioara, judetul Sibiu
La Cisnadioara, o localitate cu origini sasesti care se mandreste cu cea mai veche orga cu tuburi functionala din tara, dar si alte obiective turistice importante, poate fi achizitionat un teren de 1.390 metri patrati cu 18.000 de euro, 13 euro/mp. Terenul este prevazut cu toate utilitatile.
 
Locul 3 â–º Gura Raului, judetul Sibiu
Cu 19.000 de euro, 10 euro/mp, poate fi achizitionat un teren de 1.900 de metri patrati la Gura Raului, pe drumul ce leaga Municipiul Sibiu de statiunea Paltinis. Terenul este situat intr-o zona cu pensiuni si are deschidere la DJ106.
 
Locul 2 â–º Rasnov, judetul Brasov
La Rasnov, in judetul Brasov, proprietarul unui teren de 828 metri patrati, cu un front stradal de 20 de metri, solicita 8.000 de euro pentru proprietatea sa, adica mai putin de 10 euro/mp. Zona are un potential turistic insemnat, in apropierea fiind Cetatea Rasnovului, Postavarul si Piatra Craiului.
 
Locul 1 â–º Vatra Dornei – Neagra Sarului, judetul Suceava
La Neagra Sarului, la 12 km de Vatra Dornei, poate fi achizitionat un teren de 1.500 metri patrati cu 6.450 euro, pretul pe metru patrat fiind de 4.3 euro. La acelasi pret pot fi achizitionate si suprafete mai mari, de 3.000 sau 6.000 metri patrati. Terenul are vedere la Calimani, este situat in apropierea noii partii de la Neagra Sarului si are acces direct la drum asfaltat. La limita terenului se afla un parau, existand
 
Sursa: Evz

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Israelienii de la CIG vand apartamente la cursul de 3,5 lei/euro Israelienii de la CIG vand apartamente la cursul de 3,5 lei/euro
Cele mai ieftine locuinte vandute in vara au pornit de la 25.000 de euro - 13 septembrie 2010 Cele mai ieftine locuinte vandute in vara au pornit de la 25.000 de euro - 13 septembrie 2010
Locuintele sociale, pe cumetrie. Sute de apartamente cumparate de Primaria Capitalei zac neocupate Locuintele sociale, pe cumetrie. Sute de apartamente cumparate de Primaria Capitalei zac neocupate
Un apartament cu trei camere costa acum cat unul cu doua in 2008 - 13 Februarie 2009 Un apartament cu trei camere costa acum cat unul cu doua in 2008 - 13 Februarie 2009
Noul catalog Brico Depot: inspiratie si functionalitate in sezonul rece Noul catalog Brico Depot: inspiratie si functionalitate in sezonul rece
Cum puteti preveni declansarea incendiilor Cum puteti preveni declansarea incendiilor

Vezi mai multe articole

http://tmtravel.com.ua

www.maxformer.com