on

Rozul, din nou in trend

31 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

La jumatatea drumului dintre alb si rosu, culoarea roz simbolizeaza speranta si seninatate. In general, persoanele care aleg culoarea roz sunt in cautarea unei atmosfere care sa indice calm, optimism si relaxare.

Culoarea roz nu trebuie folosita doar pentru camera unei fetite, ci din contra poate fi utilizata in orice loc din casa. Rozul poate fi integrat cu usurinta in orice tip de decor, indiferent ca este clasic, modern, minimalist, etc.. Anul acesta sunt la mare cautare nuantele de roz prafuit. Poti opta atat pentru vopsirea integrala sau partiala a peretilor, cat si pentru piese de mobilier in diferite nuante de roz (canapele, scaune, tabouri, etc.).

Rozul poate fi folosit in orice locuinta, atata timp cat nuanta, dar si cantitatea sunt potrivite.

O casa mai colorata, este o casa mai vesela! Nu trebuie sa alegi rozul, doar pentru ca el este tinta principala in articolul de astazi. Poti folosi orice culoare, atata timp cat iti place! Da culoare casei tale si vei vedea cum atmosfera se va schimba.

Viata e mai frumoasa cand o privim in culori! Drept urmare, iti propunem o selectie de produse in diferite nuante de roz.

Sursa:

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Organizarea camarii – Ponturi pentru recastigarea spatiului Organizarea camarii – Ponturi pentru recastigarea spatiului
Cum sa iti pregatesti casa pentru vara Cum sa iti pregatesti casa pentru vara
Piatra decorativa – Tendinte si recomandari pentru 2017 Piatra decorativa – Tendinte si recomandari pentru 2017
Ultra-violet, aleasa culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone Ultra-violet, aleasa culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone
Amenajare centenara: 5 recomandari pentru un colt de relaxare in stil romanesc Amenajare centenara: 5 recomandari pentru un colt de relaxare in stil romanesc
Trei sfaturi de retinut cand iti mobilezi prima ta casa Trei sfaturi de retinut cand iti mobilezi prima ta casa

Vezi mai multe articole