"Profetul" Gary Shilling vede apartamentele de inchiriat ca cea mai sigura investitie imobiliara

29 septembrie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 
Sunt cateva locuri de refugiu pentru investitori in zona imobiliara, precum cladirile de birouri cu destinatie medicala, asta din cauza populatiei care imbatraneste, si inchirierea de apartamente, spune analistul financiar Gary Shilling.
 
„Sunt cateva locuri de refugiu in zona imobiliara. Noua ne plac cladirile de birouri pentru domeniul medical. Asta din cauza populatiilor care imbatranesc si a imbunatatirilor tehnologice. De asemenea, 55% dintre medici lucreaza pentru spitale. Clinicile private incep sa dispara. Se muta in campusuri.. Un alt loc sunt apartamentele de inchiriat. Oamenii nu mai vad in achizitia unei locuinte o investitie buna pe termen scurt. Preturile pot si chiar scad. Au scazut, pentru prima data din anii 30... Apartamentele de inchiriat vor continua sa fie foarte atractive“, prezice Gary Shilling.
 
Vedeti mai jos prezicerile lui Shilling cu privire la piata metalelor pretioase, la evolutia indicilor bursieri si despre deflatia pe care o asteapta.
 
SURSA: Bloomberg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

studenti studenti
Domeniul financiar nu sustine expansiunea pietei imobiliare Domeniul financiar nu sustine expansiunea pietei imobiliare
Asigurari Asigurari
Tarifele la energie si gaze vor exploda la vara Tarifele la energie si gaze vor exploda la vara
Piata adezivilor va depasi 150 milioane de euro Piata adezivilor va depasi 150 milioane de euro
Veranda Mall sarbatoreste romaneste cu dansuri traditionale si vouchere cadou Veranda Mall sarbatoreste romaneste cu dansuri traditionale si vouchere cadou

Vezi mai multe articole

also read

www.best-cooler.reviews