on

Obtine casa in care sa iti faca placere sa locuiesti!

08 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fiecare cunoaste cel mai bine care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata, din perspectiva personala. Orice persoana are viziuni diferite asupra vietii, preferinte si un anumit stil de viata. Exista, insa, o structura a nevoilor omului, denumita Piramida Nevoilor (Piramida lui Maslow), care arata faptul ca locuinta are un impact major asupra vietii noastre, iar de multe ori acest impact este de importanta vitala.

La baza piramidei nevoilor stau nevoile fiziologice, precum nevoia de apa, de hrana sau de somn. Acestea pot fi satisfacute chiar si in absenta detinerii unei locuinte sau in absenta unor conditii decente de trai in locuinta detinuta.

Imediat, urmeaza palierul nevoilor care tin de securitate: siguranta fizica, siguranta sanatatii si siguranta proprietatii. Abia dupa aceea, nevoile de apartenenta, de stima si de autorealizare sunt mentionate in aceasta piramida.

In casa ai nevoie de siguranta

Asadar, ideal ar fi sa locuiesti intr-o casa de care iti este drag, in care sa te simti cu adevarat bine pe toate palierele de nevoi, dar in special pe cel de-al doilea - cel de securitate.

Probleme de securitate pot fi, insa, rezolvate usor prin , in functie de cate familii stau in imobilul in care locuiesti sau in functie de numarul de intrari. Cele wireless prin IP sunt cele mai bine echipate interfoane, deoarece permit proprietarilor sa aiba control asupra accesului in incinta protejata de oriunde, prin folosirea unui telefon, a unei tablete, a unui laptop sau a unuicomputer conectat la Internet, prin intermediul unei aplicatii specifice.

Lumina aduce optimism

Neglijarea surselor de lumina ale casei conduce, in timp, la o stare generala proasta, la aparitia problemelor de vedere, dar si la o intretinere deficitara a locuintei. Totusi, problema si-ar gasi o rezolvare simpla daca in mai multe zone ale locuintei .

Tehnologia iluminarii cu LED este laudata in primul rand pentru faptul ca este economica. Apoi, aspecte precum faptul ca sursele de iluminat nu frig atunci cand functioneaza si ca pot oferi lumina calda sau lumina rece, sunt alte uri importante. In , o aplica cu LED va trebui inlocuita cu o alta abia dupa un numar de zeci de mii de ore!

O casa decorata pe gustul tau iti va induce o stare de bine

Persoanele care isi decoreaza dupa gusturile proprii experimenteaza, de obicei, un sentiment de satisfactie. De aceea, trebuie , pentru semineu, pentru gard sau pentru casa in general. Acest tip de decoratiune poate fi folosit chiar si pentru o rama de usa sau un pervaz de geam.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Fantanile arteziene si arta Feng Shui - Combinatia care aduce bunastarea in casa ta Fantanile arteziene si arta Feng Shui - Combinatia care aduce bunastarea in casa ta
Cum sa iti pregatesti casa pentru vara Cum sa iti pregatesti casa pentru vara
Locuinta unui burlac - Partea I Locuinta unui burlac - Partea I
Cum sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni Cum sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni
Fantanile de interior – Secretul relaxarii totale la preturi accesibile Fantanile de interior – Secretul relaxarii totale la preturi accesibile
Piatra decorativa – Tendinte si recomandari pentru 2017 Piatra decorativa – Tendinte si recomandari pentru 2017

Vezi mai multe articole

www.220km.net

подробно agroxy.com

もっと kokun.net