on

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

28 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansat noi produse in gama sistemelor de invelitori: Novatik SLATE si Novatik WOOD. Noile profile au fost create pentru a imbina aspectul deosebit al ardeziei naturale, respectiv al sindrilei din lemn cu avantajele unui material robust, modern si usor, pastrand insa toate beneficiile unui acoperis metalic (solid, durabil, cu greutate redusa si rezistenta sporita la coroziune).

“Una dintre valorile pe baza careia am construit compania este INOVATIA. Nu este un cuvant oarecare pentru noi, ci este o deviza. Inovatia este cea care ne-a propulsat in business-ul cu acoperisuri si tot ea este cea care ne mentine in topul companiilor de profil.  Parte din strategia noastra de crestere pe termen lung este introducerea de noi solutii inteligente pentru acoperis care sa-i incante pe clienti si sa le ofere arhitectilor posibilitati noi de a crea proiecte deosebite.”, declara Dan Mircescu, General Manager Final Distribution.

Novatik Slate, acoperisul metalic cu aspect de ardezie, este alegerea ideala pentru cei care isi doresc un acoperis cu un design simplu, minimalist si fara elemente inutile care incarca arhitectura cladirii. Elementele liniare puternice si liniile orizontale indraznete  fac din acoperisul Novatik Slate alegerea ideala pentru toate tipurile de constructii noi si renovari. Tehnologia moderna de fabricatie ofera modulelor Novatik Slate un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, imbinarea modulelor realizandu-se perfect in timpul montajului, reducand astfel riscul infiltratiilor si facandu-l unul dintre cele mai sigure sisteme de invelitori de pe piata.

Frumusetea naturala a sindrilei din lemn a fost recreata cu profilul Novatik Wood – acoperis metalic cu aspect de sindrila. Spre deosebire de sindrilele traditionale din lemn, care trebuie intretinute sau inlocuite, sindrilele metalice Novatik Wood nu vor avea nevoie de interventii ulterioare. Fiecare modul Novatik Wood este realizat printr-o tehnologie moderna de presare a otelului, obtinand o sindrila metalica cu nervuri pronuntate, ce imprima aspectul de neconfundat al sindrilei de lemn.

Avantaje:

 

• Finisaj impecabil;
• Rezistenta deosebita la coroziune;
• Sistem durabil, usor, cu instalare rapida si sigura;
• Rezistenta la impact, la viteze mari ale vantului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni si la incarcarile cu zapada;
• Elementele de prindere fixate in planul invelitorii, ofera un de siguranta si protectie impotriva intemperiilor;
• Intretinere redusa;
• Garantie tehnica: pana la 35 de ani.

Final Distribution ofera un program complet de accesorii pentru sistemele de invelitori Novatik. Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare corecta, o etanseitate perfecta acoperisului si completeaza aspectul estetic al acestuia.

Pana pe data de 31 iulie,  pentru fiecare mp de tigla metalica Novatik Slate si Novatik Wood achizitionat, se ofera GRATUIT 1 mp de folie anticondens DELTA - Dorfol. Promotia este valabila doar in sistem complet (tigla metalica si accesorii Novatik, folie anticondens Dorfol si sistem de drenaj Novatik), pentru o suprafata a invelitorii de cel putin 75 de mp.

Promotia NOVATIK este disponibila in reteaua nationala de parteneri, firme specializate de distributie si montaj al produselor pentru acoperis.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Subventii la dobanzi si garantii la creditele pentru inchiderea si repararea balcoanelor Subventii la dobanzi si garantii la creditele pentru inchiderea si repararea balcoanelor
Cum incearca o familie de romani sa isi vanda casa de 3,5 mil. dolari din SUA - 20 aprilie 2010 Cum incearca o familie de romani sa isi vanda casa de 3,5 mil. dolari din SUA - 20 aprilie 2010
Ce trebuie sa stiti daca va schimbati domiciliul Ce trebuie sa stiti daca va schimbati domiciliul
Dupa aderare, in constructii s-au facut cele mai multe angajari Dupa aderare, in constructii s-au facut cele mai multe angajari
Dupa Dupa "inghet", piata imobiliara isi revine pe seama executarilor silite - 05 februarie 2010
Din toamna se scumpeste intretinerea Din toamna se scumpeste intretinerea

Vezi mai multe articole

посмотреть

also