on

Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton

12 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Efectul infiltratiilor de apa asupra cladirilor poate fi foarte daunator, astfel incat aplicarea hidroizolatiilor este necesara la orice lucrare.

Noua hidroizolatie se poate aplica atat mecanizat, cat si manual, ofera o impermeabilitate ridicata si are capacitatea de a acoperi fisurile si de a proteja structurile standard din beton.

In , este rezistenta la inghet si este recomandata indeosebi pentru impermeabilizarea suprafetelor orizontale si verticale ale cladirilor, a elementelor de structura sau a rezervoarelor de apa potabila.

Ceresit CR 100 este o hidroizolatie semi-flexibila, bicomponenta care poate  fi folosita si ca strat final pe substraturi fara impact mecanic.

Lansat in ianuarie 2017, produsul este disponibil in magazinele partenere la sac de 20 kilograme si bidon de 5 litri. Cele doua componente trebuie utilizate doar impreuna.

O hidroizolatie de calitate salveaza viata casei tale!

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Intra in parteneriat cu Ceresit si te punem in valoare! Intra in parteneriat cu Ceresit si te punem in valoare!
Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili
Promotia care merita povestita Promotia care merita povestita
Moment: Un singur nume, Toate solutiile! Moment: Un singur nume, Toate solutiile!
Programul SuperMeserias Ceresit te premiaza si in 2016 Programul SuperMeserias Ceresit te premiaza si in 2016
Completati chestionarul XGaming si puteti castiga Super Premii Completati chestionarul XGaming si puteti castiga Super Premii

Vezi mai multe articole

купить диплом о неполном образовании

читайте здесь