on

Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton

12 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Efectul infiltratiilor de apa asupra cladirilor poate fi foarte daunator, astfel incat aplicarea hidroizolatiilor este necesara la orice lucrare.

Noua hidroizolatie se poate aplica atat mecanizat, cat si manual, ofera o impermeabilitate ridicata si are capacitatea de a acoperi fisurile si de a proteja structurile standard din beton.

In , este rezistenta la inghet si este recomandata indeosebi pentru impermeabilizarea suprafetelor orizontale si verticale ale cladirilor, a elementelor de structura sau a rezervoarelor de apa potabila.

Ceresit CR 100 este o hidroizolatie semi-flexibila, bicomponenta care poate  fi folosita si ca strat final pe substraturi fara impact mecanic.

Lansat in ianuarie 2017, produsul este disponibil in magazinele partenere la sac de 20 kilograme si bidon de 5 litri. Cele doua componente trebuie utilizate doar impreuna.

O hidroizolatie de calitate salveaza viata casei tale!

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA! Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA!
Castiga premii de aur cu Moment Castiga premii de aur cu Moment
Castiga instant un sistem Ceresit AERO 360° si preintampina efectele negative ale umiditatii Castiga instant un sistem Ceresit AERO 360° si preintampina efectele negative ale umiditatii
Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii
Castiga 3.000 de euro cu SuperMeserias Ceresit! Castiga 3.000 de euro cu SuperMeserias Ceresit!
Vino la Praktiker si profita de reduceri la mii de produse de sezon Vino la Praktiker si profita de reduceri la mii de produse de sezon

Vezi mai multe articole

купить диплом о неполном образовании

читайте здесь