on

Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton

12 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Efectul infiltratiilor de apa asupra cladirilor poate fi foarte daunator, astfel incat aplicarea hidroizolatiilor este necesara la orice lucrare.

Noua hidroizolatie se poate aplica atat mecanizat, cat si manual, ofera o impermeabilitate ridicata si are capacitatea de a acoperi fisurile si de a proteja structurile standard din beton.

In , este rezistenta la inghet si este recomandata indeosebi pentru impermeabilizarea suprafetelor orizontale si verticale ale cladirilor, a elementelor de structura sau a rezervoarelor de apa potabila.

Ceresit CR 100 este o hidroizolatie semi-flexibila, bicomponenta care poate  fi folosita si ca strat final pe substraturi fara impact mecanic.

Lansat in ianuarie 2017, produsul este disponibil in magazinele partenere la sac de 20 kilograme si bidon de 5 litri. Cele doua componente trebuie utilizate doar impreuna.

O hidroizolatie de calitate salveaza viata casei tale!

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ceresit CT 126: Platesti la fel, gletuiesti mai mult! Ceresit CT 126: Platesti la fel, gletuiesti mai mult!
Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine
Castiga premii cu noul  absorbant de umiditate Ceresit AERO 360° Castiga premii cu noul absorbant de umiditate Ceresit AERO 360°
Castiga MOMENTE savuroase! Castiga MOMENTE savuroase!
Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii
Cumperi nivelare si primesti finisare cu gleturile Ceresit Cumperi nivelare si primesti finisare cu gleturile Ceresit

Vezi mai multe articole

купить диплом о неполном образовании