Promotie Moment - Lipesteorice.ro

Norocul vine la Moment

04 aprilie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Uita de gauritul peretilor si de zgomotele infernale ale bormasinii. Acum ai un motiv in sa te bucuri de calitatile gamei de adezivi Moment pentru ca, in perioada 1 aprilie – 30 iunie 2013 lipesti, repari sau decorezi fara efort si castigi premii.

Ai lipici la premii
Cumpara oricare dintre produsele Moment, trimite codul unic prin SMS la 1778, numar cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange si Cosmote, sau inscrie-l pe si participi automat la tragerea la sorti.

In fiecare zi te bucuri de calitatile adezivilor performanti de la Moment si tot in fiecare zi poti sa castigi un compresor auto, o tigaie wok Tefal, o minge de fotbal sau produse Moment. Saptamanal poti castiga o tableta Prestigio Multipad si iti tinem pumnii pentru marele premiu, deoarece, cu un singur produs Moment, poti castiga  zece minute de cumparturi gratuite intr-un magazin de bricolaj.
Daca vrei sa afli mai multe despre promotie sau despre produsele Moment intra pe pagina de Facebook

Despre adezivii din gama Moment
Adezivii de montaj Moment sunt produse pentru lipit, asamblare sau reparatie pe diferite substraturi, eliminand necesitatea fixarilor mecanice.
Produsele Moment sunt dezvoltate pentru nevoile utilizatorilor profesionisti sau amatori. ofera durabilitate maxima, rezistenta la temperaturi extreme si lipire instantanee, eliminand astfel nevoia sustinerii externe pe durata procesului de uscare.

Profita de Moment si poti castiga premii in fiecare zi!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Fatada ventilata cu placi HPL Fatada ventilata cu placi HPL
Ceresit investeste intr-o noua linie de productie Ceresit investeste intr-o noua linie de productie
Ceresit CM 11 PLUS, impecabil si ALB Ceresit CM 11 PLUS, impecabil si ALB
Pregatirea mortarului – Ingrediente si cantitati Pregatirea mortarului – Ingrediente si cantitati
Gipscartonul: o solutie ieftina si rapida pentru amenajarea spatiului Gipscartonul: o solutie ieftina si rapida pentru amenajarea spatiului
Macon: profesionalism in practica, beneficii in locuire, relaxare prin surprize Macon: profesionalism in practica, beneficii in locuire, relaxare prin surprize

Vezi mai multe articole

steroid-pharm.com/stan-oil-base-50.html

Gangbang

В интеренете нашел важный сайт со статьями про http://renault.niko.ua.