on

Lift in locuinta - extravaganta sau necesitate? Cat dureaza instalarea unui ascensor in locuinta personala

26 aprilie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru foarte multi proprietari de locuinte impozante, montarea unui ascensor in propria locuinta se transforma din moft in necesitate, mai ales daca in familiile exista copii, persoane varstnice sau cu probleme de mobilitate. Costurile de instalare si de , ca si timpul de efectuare a lucrarii sunt doar doua dintre aspectele de interes care ar trebui luate in calcul in aceasta situatie.

Ascensoare traditionale sau ascensoare pneumatice?

Caracteristicile, siguranta, capacitatea si costurile sunt principalele preocupari ale celor care isi doresc sa isi monteze un lift in propria casa, insa fara a acorda prea multa importanta timpului efectiv de finalizare a lucrarii. Cu toate acestea, atunci cand incep sa fie analizate costurile financiare aferente instalarii unui ascensor traditional, comparativ cu un ascensor cu vid pneumatic, avantajele celui de-al doilea devin evidente.

Ascensoarele traditionale, o solutie buna?

Un lift traditional are nevoie de un timp mai indelungat de instalare. Probabil, pentru aceasta operatiune va fi nevoie si de modificari semnificative ale casei, cum ar fi spargerea peretilor. Cu solutiile traditionale de montare care necesita camere mecanice separate si proceduri greoaie de montare si de renovare ale casei, intreaga procedura ar putea sa dureze saptamani bune sau chiar luni pana la finalizare. Acestea reprezinta un imens pentru costul total al proiectului, fara a mai pune la socoteala si perioada de solicitare si analiza a ofertelor venite din partea diferitelor firme de ascensoare.

Ascensoarele pneumatice, potrivite pentru locuinte

Lifturile pneumatice sunt o optiune buna pentru asigurarea transportului pe verticala in interiorul locuintei. Acestea nu necesita mari schimbari in structura casei si sunt suficient de inguste incat sa nu ocupe mult spatiu. Dedicate atat deplasarii persoanelor intre etajele locuintei, ascensorul care functioneaza pe baza de vid de aer este potrivit si pentru transportarea obiectelor de diferite greutati, asa cum sunt, de exemplu, cosul de rufe sau cutia cu jucarii a copiilor.

Instalarea unui ascensor pneumatic poate fi incheiata in mod obisnuit in termen de 2-3 zile de la inceperea proiectului. Asta inseamna ca deranjul din casa nu va exista decat pentru putin timp, pentru ca familia ta sa se bucure cat mai repede de confort. Un alt avantaj pe care il aduce acest tip de lift ar fi acela ca este extrem de silentios.

Asadar, un timp mai scurt de instalare, cerinte de renovare mai putine si mai reduse din punct de vedere al complexitatii, costuri mai mici de intretinere, fac dintr-un lift pneumatic cea mai buna optiune pentru locuinta.

IFMA ofera , ideale pentru imbunatatirea accesibilitatii si pentru eliminarea barierelor arhitecturale. Diversele modele de ascensoare pentru scari sau platforme sunt concepute astfel incat sa sustina o greutate de pana la 630 de kg, functionand cu o viteza de 0,15 m/s.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni Cum sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni
Fantanile de interior – Secretul relaxarii totale la preturi accesibile Fantanile de interior – Secretul relaxarii totale la preturi accesibile
Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa” Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa”
Ce trebuie sa stii inainte sa incepi repararea peretilor Ce trebuie sa stii inainte sa incepi repararea peretilor
Trei sfaturi de retinut cand iti mobilezi prima ta casa Trei sfaturi de retinut cand iti mobilezi prima ta casa
Prima impresie conteaza: holul casei Prima impresie conteaza: holul casei

Vezi mai multe articole

подробнее

pillsbank.net

www.plasticsurgery.com.ua