on

Lichenii stabilizati – cum ii poti folosi pentru realizarea unor proiecte uimitoare

24 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Panourile verzi, realizate cu ajutorul lichenilor stabilizati, reusesc sa schimbe total infatisarea unui apartament sau a unei case. Indiferent de dimensiunile panourilor, aduc locuintei un aer fresh, menit sa ne ofere o stare de bine.

Utilizare
In ultimii ani, au inceput sa fie din ce in ce mai cautati. Ei pot fi folositi atat in spatiile exterioare, cat si in cele interioare. Pentru amplasarea lichenilor intr-un spatiu exterior se recomanda montarea lor intr-o zona ferita de razele soarelui.

Rezistenta
Lichenii stabilizati se comporta foarte bine in timp, in functie de locul in care sunt amplasati ei pot rezista si pana la 10 sau chiar 15 ani. Nu au nevoie de un sistem de irigare sau fertilizare, deoarece lichenii nu cresc. Poti gasi licheni stabilizati intr-o gama variata de colori: rosu, roz, mov, galben, verde, albastru si multe altele.

Mai jos iti prezentam cateva proiecte de DIY pe care le poti realiza si singur. Ai nevoie doar de un pistol de lipit cu silicon incins. Stai fara grija, lichenii stabilizati sunt foarte usor de folosit si nu necesita o atentie sporita. Ei se pot aplica pe orice tip de suprafata: pereti, corpuri suspendate, usi de mobilier, pereti mobili, sau chiar pe tavan.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Decoratiuni home-made de Craciun Decoratiuni home-made de Craciun
Detaliile decorative care fac diferenta Detaliile decorative care fac diferenta
Aplicarea vopselei - o etapa importanta in obtinerea designului dorit Aplicarea vopselei - o etapa importanta in obtinerea designului dorit
Evita 5 dintre cele mai frecvente greseli de decorare! Evita 5 dintre cele mai frecvente greseli de decorare!
Camere pline de tinerete si culoare Camere pline de tinerete si culoare
Antic si contemporan - mobilierul in decoratiuni interioare Antic si contemporan - mobilierul in decoratiuni interioare

Vezi mai multe articole