on

Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro

18 mai, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Un nou proiect online vine in sprijinul tau si al tuturor meseriasilor profesionisti din Romania. Lansat pe 09.05.2018, are ca obiectiv sa devina principala retea dedicata profesionistilor din constructii si sa aduca laolalta o parte insemnata a celor care au un cuvant important de spus in acest domeniu.

Platforma iti va permite inregistrarea unui Profil Profesional de meserias, care va cuprinde o lista detaliata a lucrarilor tale, detalii despre compania ta, despre domeniile de expertiza, precum si datele de unde poti fi gasit de catre clienti. Este de asteptat ca, astfel, numarul tau de contracte si lucrari sa sporeasca semnificativ.

Pe platforma Ceresit Pro poti gasi si articole tehnice, dar si recomandari practice, sub forma de texte si tutoriale video, referitoare la aplicarea produselor si a sistemelor Ceresit. Tot aici, vei putea afla si informatii despre cele mai noi produse si tehnologii de la Henkel.

Un alt avantaj de care poti beneficia este acela al accesarii unor traininguri online, care iti vor oferi ocazia de a-ti extinde cunostintele in domenii precum placarile ceramice, hidroizolatii sau termoizolatii. In acelasi timp, vei avea si posibilitatea participarii la traininguri de produs sustinute de expertii din domeniul tehnic ai Henkel, in mai multe orase din tara.

Mai mult, prin intermediul platformei Ceresit Pro, inclusiv potentialii clienti te vor putea cauta si a, in functie de specializarea dorita, dar si in functie de localizare.

Inregistreaza-te gratuit in programul si incepe acum o noua si productiva etapa din cariera ta de meserias profesionist!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili
Ceresit Aero 360° iti aduce promotia iernii Ceresit Aero 360° iti aduce promotia iernii
Black Friday PIATRAONLINE, ziua cand piatra naturala este scoasa la lumina Black Friday PIATRAONLINE, ziua cand piatra naturala este scoasa la lumina
Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA! Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA!
Oricare 3 produse Ceresit cumparate = 5 lei inapoi Oricare 3 produse Ceresit cumparate = 5 lei inapoi
Ceresit CM 11 PLUS - Editie Limitata Ceresit CM 11 PLUS - Editie Limitata

Vezi mai multe articole

https://www.etalon.com.ua

http://avtopoliv-gazonov.kiev.ua

www.agroxy.com