Dezvoltatorul proiectului Laguna Residence a intrat in faliment

21 martie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis ieri cererea formulata de unul dintre creditorii dezvoltatorului proiectului Laguna Residence, Gea International Development. "Dispune deschiderea procedurii falimentului si dizolvarea societatii debitoare GEA International Development. Numeste lichidator judiciar pe RVA Insolvency Specialist", se arata in decizia instantei, citata de Mediafax. In aceste conditii, proiectul va fi lichidat.
Pe rolul Tribunalului Bucuresti au fost inregistrate mai multe cereri formulate de societati comerciale, printre care CG Management&Business Consulting SRL, SC BLUE CORt SRL, SC H&O AMBIENT SRL, SC M.G.N. IMPEX SRL, SC 3G INTERNATIONt SRL, SC BUSINESS TRUST INOVATION SRL si mai multe persoane fizice.
De altfel, mai multe societati comerciale si persoane fizice au obtinut in instanta executarea silita a dezvoltatorului, executorul judecatoresc incercand, la 26 martie, pentru a treia oara, sa vanda ansamblul rezidential de langa Lacul Tei.
De aceasta data, pretul de pornire este cu 25 la suta mai mic decat cel stabilit pentru primele doua licitatii.
"Nu s-a prezentat niciun investitor pentru a doua licitatie si s-a stabilit un nou termen pentru o noua licitatie, pentru 26 martie. Pretul de pornire pentru urmatoarea licitatie a fost stabilit cu 25% mai mic fata de cel initial de 24,6 milioane de euro, respectiv la 18,48 milioane de euro", a declarat Daniel Ivan, reprezentant al Biroului Executorului Judecatoresc Asociatii Boambes-Badea-Ivan, citat de Mediafax.
Terenul, in suprafata de peste 25.000 de metri patrati, si constructiile aferente, respectiv noua cladiri construite in proportie de circa 50%, au fost scoase la vanzare prin licitatie la solicitarea mai multor creditori, principalul fiind firma Acosta Inversiones, careia dezvoltatorul Gea International trebuie sa-i plateasca peste 200.000 de euro. Acosta Inversiones activeaza in domeniul constructiilor.
Momentan sunt terminate structurile de rezistenta ale cladirilor D, B1 si C1. Pana la sfarsitul anului trecut trebuiau finalizate primele cinci cladiri cu 140 de apartamente.
Proiectul Laguna Residence este prevazut cu un numar de 504 apartamente de lux dispuse in 18 cladiri.
 
Sursa: CurierulNational.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Rowenta Premium Care Silence AC, uscatorul pentru un par de poveste Rowenta Premium Care Silence AC, uscatorul pentru un par de poveste
Peste 3.600 de locuinte ANL ar putea fi vandute chiriasilor Peste 3.600 de locuinte ANL ar putea fi vandute chiriasilor
BenQ W1700 castiga prestigioasa distinctie  EISA Best Buy Projector 2018-2019 BenQ W1700 castiga prestigioasa distinctie EISA Best Buy Projector 2018-2019
"Prima casa" poate fi una gata ipotecata. Notarii dispar din schema - 22 Iulie 2009
Reynaers Aluminium livreaza sisteme de tamplarie de aluminium pentru usi,ferestre si fatade pentru proiecte imobiliare externe Reynaers Aluminium livreaza sisteme de tamplarie de aluminium pentru usi,ferestre si fatade pentru proiecte imobiliare externe
Valoarea grupului TERAPLAST s-a triplat dupa 10 ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti Valoarea grupului TERAPLAST s-a triplat dupa 10 ani de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti

Vezi mai multe articole

https://220km.com

tamada.ua

kover-samolet.com.ua