on

Caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine” ajunge la Brasov!

07 iunie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Wienerberger Romania isi confirma pozitia de lider pe piata si marcheaza aniversarea celor 20 de ani de prezenta in Romania printr-un proiect inedit: caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine”. Urmatoarea oprire a caravanei, dupa Craiova si Suceava, va fi la sediul companiei Cavilas Construct SRL, din Bulevardul Grivitei, numarul 1J, distribuitor local Wienerberger si Tondach.

Vineri si sambata, pe 8 si 9 iunie, toti cei interesati sa primeasca consultanta tehnica personalizata pentru produsele Porotherm si Tondach, sa afle mai multe detalii despre constructia unei case durabile din caramida sau a unui acoperis din tigla ceramica, sunt asteptati la caravana “Inovatia Wienerberger mai aproape de tine”, la sediul Cavilas Construct SRL. Programul evenimentului este urmatorul: vineri, 8 iunie, in intervalul 8:00 – 17:00 si sambata, 9 iunie, intre orele 8:00 – 12:00.

Astfel, proiectul este o ocazie de a cunoaste mai bine produsele si serviciile inovatoare Wienerberger, dar si de a participa la discutii cu reprezentantii companiei care pot oferi solutii concrete pentru intrebari punctuale.  Cei care vor veni la caravana vor afla cum functioneaza aplicatiile web www.calculeazatondach.ro,  pentru calculul necesarului de tigla ceramica, si Vede Tondach, pentru realizarea unei simulari a acoperisului.

In , vineri, pe 8 iunie, la Mall Unirea Shopping Center Brasov, in intervalul 12:00 – 17:00, va fi amplasat un panou interactiv prin intermediul caruia toti cei care doresc sa-si construiasca o casa sau sunt in plin proces de construire vor primi o invitatie speciala.  

In perioada mai – iulie 2018, caravana “Inovatia Wienerberger mai aproape de tine” va calatori in 9 orase din tara, in Craiova, Suceava, Brasov, Timisoara, Pitesti, Arad, Cluj, Sibiu, Constanta. Puteti afla mai multe informatii despre eveniment accesand .

Despre Wienerberger Romania

Wienerberger Sisteme de Caramizi este cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania. Compania detine patru unitati de productie la nivel local. Fabricile de la Gura Ocnitei – Dambovita, Sibiu, Tritenii de Jos – Cluj  si Buzau sunt cele mai moderne unitati de acest tip din tara. Wienerberger Romania este parte a grupului Wienerberger reprezentat la nivel global in 33 de tari, avand peste 10.572 angajati.  .

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Willbrook vrea sa livreze doua cladiri de birouri in 2010. Doar 15% din spatii au chiriasi - 11 februarie 2010 Willbrook vrea sa livreze doua cladiri de birouri in 2010. Doar 15% din spatii au chiriasi - 11 februarie 2010
Scad chiriile in provincie, urmeaza Capitala Scad chiriile in provincie, urmeaza Capitala
Miele iti recomanda 7 produse pentru bucataria ideala de Craciun Miele iti recomanda 7 produse pentru bucataria ideala de Craciun
Proprietarii isi reclama tot mai des administratorii ajunsi stapani la bloc din cauza ca ingroasa cotele de intretinere si penalizarile Proprietarii isi reclama tot mai des administratorii ajunsi stapani la bloc din cauza ca ingroasa cotele de intretinere si penalizarile
Pentru prima data in ultimii trei ani, apartamentele din Capitala s-au ieftinit Pentru prima data in ultimii trei ani, apartamentele din Capitala s-au ieftinit
Agentii imobiliari cer incurajarea creditelor Agentii imobiliari cer incurajarea creditelor

Vezi mai multe articole

read more designedby3d.com

in detail www.softplaycompany.co.uk

magazinpoliva.kiev.ua