on

BIFE-SIM 2017 si XGaming te invita sa descoperi fascinanta lume a mobilei!

11 august, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

BIFE – SIM, cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, va avea loc intre 13 si 17 septembrie 2017, la Romexpo. La acest eveniment, XGaming are onoarea de a se numara printre partenerii media oficiali, care isi demonstreaza permanent suportul pentru industria mobilei din tara noastra.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo sustine producatorii romani si importatorii si le asigura o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de cinci zile acestia isi prezinta produsele si serviciile direct celor interesati sa le achizitioneze.
BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si stilurile in tendinte.

Producatori din toata lumea vor expune si vor prezenta mobilier clasic, dar si modern, din lemn masiv, dar si accesorizat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.

Evenimentul, organizat de Romexpo in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie a Romaniei, este o sursa de inspiratie pentru cei care vor sa fie in pas cu ultimele concepte si tendinte, oferind o incursiune unica in ceea ce se poarta la nivel mondial.

Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de oferte speciale pe care producatorii, distribuitorii si importatorii le promoveaza pe intreaga perioada a targului, dar si de sfaturi despre achizitia pieselor de mobilier potrivite diverselor spatii si pe masura bugetelor.

O serie de demonstratii practice se va desfasura de-a lungul zilelor BIFE-SIM, astfel incat cei interesati sa fie informati cu obiectivitate despre calitatile si caracteristicile mobilierului pe care doresc sa-l achizitioneze, fie pentru casa si gradina, fie pentru birouri sau alte spatii.

Printre evenimentele conexe desfasurate la BIFE-SIM se vor numara si simulari de design interior, conferinte si seminarii, precum Conferinta de Design aflata la a VI-a editie, tombole cu premii pentru vizitatorii specialisti si publicul larg.

Program de vizitare:

  • 13 - 16 septembrie 2017 (joi-sambata): intre orele 10.00 si 18.00
  • 17 septembrie 2017 (duminica): intre orele 10.00 si 16.00

Bilet intrare:

  • adulti si studenti: 10 lei/ zi
  • copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe:

  • pagina de Facebook

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

De ce e mai bine sa fii chirias decat proprietar De ce e mai bine sa fii chirias decat proprietar
Se tem sau nu dezvoltatorii de o criza imobiliara precum cea din 2008? Se tem sau nu dezvoltatorii de o criza imobiliara precum cea din 2008?
Pune-te la curent cu noutatile din industria lemnului la expoDESIGNwood 2017. Ce te asteapta la Brasov Pune-te la curent cu noutatile din industria lemnului la expoDESIGNwood 2017. Ce te asteapta la Brasov
XGaming - Cele mai cautate 10 topicuri de pe forum in 2016 XGaming - Cele mai cautate 10 topicuri de pe forum in 2016
O noua Lege a asociatiilor de proprietari adoptata de Guvern - Lista de modificari O noua Lege a asociatiilor de proprietari adoptata de Guvern - Lista de modificari
Ramanem impreuna si dupa GDPR? Completeaza formularul! Ramanem impreuna si dupa GDPR? Completeaza formularul!

Vezi mai multe articole

www.topobzor.info/

http://www.gazon.net.ua

np.com.ua