on

BenQ W1700 castiga prestigioasa distinctie EISA Best Buy Projector 2018-2019

23 august, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP®, primeste pentru modelul W1700, premiul European EISA Best Buy Projector 2018-2019. Premiul va fi prezentat companiei in cadrul primei zile a IFA Berlin 2018, care va avea loc pe 31 August 2018.

EISA este o asociatie unica, care include peste 50 de reviste de specialitate din 25 de tari, incluzand reviste despre fotografie, dispozitive mobile, Hi-Fi, Home Theatre Audio, Home Theatre Display si electronice pentru masini. EISA Awards premiaza anual noi produse care combina cea mai avansata tehnologie, cele mai dorite caracteristici si cele mai interesante design-uri, cea mai satisfacatoare ergonomie si cel mai bun raport pret / calitate.

Videoproiectorul BenQ W1700 CineHome produce 8.3 milioane de pixeli distincti pentru o performanta 4K UHD reala, folosindu-se de tehnologia revolutionara 0.47" single-DMD DLP pentru a oferi claritate si precizie in redarea culorilor, fara a distorsiona imaginea. Calitatea video 4K a lui W1700 este amplificata de suportul HDR, oferind o luminozitate si un contrast mai mare, precum si optimizarea automata a imaginii, totul pentru a crea detalii cat mai realiste. De asemenea, videoproiectorul se foloseste de tehnologia BenQ CinematicColor™ si de capabilitatile discului de culoare RGB pentru a satisface cele mai inalte standarde ale industriei de film cand vine vorba de acuratetea culorilor.

Juriul EISA a sustinut oficial ca "Modelul W1700 de la BenQ, ofera in confortul casei imagini de calitate UHD, la un pret la care inainte tot ce primeai era calitate FullHD. Sistemul optic utilizat de BenQ se foloseste de un dispozitiv DLP Digital MicroMirror prin intermediul caruia pixelii unei matrice FullHD sunt deplasati in patru pozitii pe fiecare cadru, oferind astfel o imagine  UHD cu imagini clare si luminoase. Culorile sunt impresionant de precise direct din fabrica, iar redarea 3D este oferita pentru a atinge acel nivel suplimentar de imersie cinematica. Carcasa compacta face ca W1700 sa fie usor de instalat, in timp ce meniurile sale sunt dotate cu mai multe unelte si optiuni de ajustare. Ca si optiune de upgrade la proiectia UHD, combinatia de calitate si valoare oferita de W1700 este irezistibila."

"De la lansarea sa spre finalul anului trecut si pana acum, W1700 a adus acasa magia cinematografiei digitale in format 4K, cu imbunatatiri audiovizuale si HDR, la un pret uimitor." a adaugat Steve Chu, presedintele BenQ Europe. "Suntem incantati ca proiectorul BenQ W1700 a primit recunoastere din partea EISA, deoarece astfel se pozitioneaza drept unul dintre cele mai valoroase proiectoare home cinema de pe piata."

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Piata imobiliara ignora riscul seismic Piata imobiliara ignora riscul seismic
Inca sase zile de inscriere in competitia organizata de Roca Romania, care te duce la un meci al echipei FC Barcelona Inca sase zile de inscriere in competitia organizata de Roca Romania, care te duce la un meci al echipei FC Barcelona
Peste 45% din cei care vor sa-si cumpere un apartament nu isi permit un credit - 21 Februarie 2009 Peste 45% din cei care vor sa-si cumpere un apartament nu isi permit un credit - 21 Februarie 2009
Cat platesc romanii pentru gigacalorie Cat platesc romanii pentru gigacalorie
Inspectoratul de Stat in Constructii a dat amenzi in T1 de 0,584 mil. lei, cu 26% mai putine decat anul trecut - 28 iunie 2010 Inspectoratul de Stat in Constructii a dat amenzi in T1 de 0,584 mil. lei, cu 26% mai putine decat anul trecut - 28 iunie 2010
Inundatiile, front de lucru pentru constructori Inundatiile, front de lucru pentru constructori

Vezi mai multe articole

shah21.com.ua

steroid-pharm.com

https://www.chemtest.com.ua