on

Amenajare centenara: 5 recomandari pentru un colt de relaxare in stil romanesc

28 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In anul implinirii a 100 de ani de la formarea statului roman, era oarecum firesc sa ne gandim si la modalitatile de amenajare a casei in spiritul acestei aniversari. Recunoastem ca nu ne-a fost greu, deoarece am avut doua surse de inspiratie de mare ajutor: site-urile si . Astfel, cu produsele gasite aici, am reusit sa alcatuim amenajarea unui colt de sufragerie comod si cochet, decorat intr-un stil care aduce aminte de traditiile si cultura traditional romanesti.

Pentru inceput, am ales un covor, iar cea mai inspirata alegere ni s-a parut , ale carui forme geometrice te duc aproape inevitabil cu gandul la tesaturile intalnite prin casele taranilor care pastreaza vechile obiecte si obiceiuri.

 

Cum un colt destinat relaxarii are nevoie si de un fotoliu comod, am optat pentru . Imitatia de blana care acopera cadrul metalic al acestuia aminteste, de asemenea, de modul in care in casele traditionale blanurile de oaie erau asezate prin pat si pe lavite, cu scopul de a crea cat mai mult confort in anotimpurile reci.

 

In completarea spatiului, am adaugat , o prezenta aparent discreta, insa care detine potentialul de a umple elegant un spatiu.

 

Cum accesoriile sunt foarte importante, am adaugat pe lista si , pe ale carei romburi colorate privitorii isi pot imagina lanurile de grane vazute de sus.

 

La final am lasat corpul de iluminat. De mare inspiratie in alegerea acestuia a fost pagina lamptekture.ro, de unde am ales . Imprimeul unicat al acestuia, precum si numele imprumutat de la denumirea traditionala a lunii Septembrie, ne-au spulberat orice indoiala ca acesta ar fi corpul de iluminat cel mai potrivit pentru un décor inspirat de traditiile romanesti, dar cu toate acestea suficient de modern.

 

Asadar, modelele traditionale romanesti pot reprezenta oricand un punct de pornire pentru amenajarea unei locuinte, fara a devia de la tendintele in materie de decoratiuni interioare. Practic, tot ce iti trebuie este putina imaginatie si sursele potrivite de inspiratie, precum cele doua gasite de noi.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum poti utiliza spatiul de sub scara Cum poti utiliza spatiul de sub scara
Cum putem amenaja boxa de la bloc? Cum putem amenaja boxa de la bloc?
Cum sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni Cum sa amenajezi un dormitor de mici dimensiuni
Cum sa gasesti canvasurile potrivite pentru casa ta Cum sa gasesti canvasurile potrivite pentru casa ta
Cum sa maschezi cu gipscarton instalatiile termice, sanitare, electrice sau de alta natura Cum sa maschezi cu gipscarton instalatiile termice, sanitare, electrice sau de alta natura
Baghetele ornamentale pentru interior - Cât de simplu le poti aplica Baghetele ornamentale pentru interior - Cât de simplu le poti aplica

Vezi mai multe articole

https://fiat.niko.ua

посмотреть

Наша организация предлагает profshina.kiev.ua в любом городе.