on

Amenajare centenara: 5 recomandari pentru un colt de relaxare in stil romanesc

28 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In anul implinirii a 100 de ani de la formarea statului roman, era oarecum firesc sa ne gandim si la modalitatile de amenajare a casei in spiritul acestei aniversari. Recunoastem ca nu ne-a fost greu, deoarece am avut doua surse de inspiratie de mare ajutor: site-urile si . Astfel, cu produsele gasite aici, am reusit sa alcatuim amenajarea unui colt de sufragerie comod si cochet, decorat intr-un stil care aduce aminte de traditiile si cultura traditional romanesti.

Pentru inceput, am ales un covor, iar cea mai inspirata alegere ni s-a parut , ale carui forme geometrice te duc aproape inevitabil cu gandul la tesaturile intalnite prin casele taranilor care pastreaza vechile obiecte si obiceiuri.

 

Cum un colt destinat relaxarii are nevoie si de un fotoliu comod, am optat pentru . Imitatia de blana care acopera cadrul metalic al acestuia aminteste, de asemenea, de modul in care in casele traditionale blanurile de oaie erau asezate prin pat si pe lavite, cu scopul de a crea cat mai mult confort in anotimpurile reci.

 

In completarea spatiului, am adaugat , o prezenta aparent discreta, insa care detine potentialul de a umple elegant un spatiu.

 

Cum accesoriile sunt foarte importante, am adaugat pe lista si , pe ale carei romburi colorate privitorii isi pot imagina lanurile de grane vazute de sus.

 

La final am lasat corpul de iluminat. De mare inspiratie in alegerea acestuia a fost pagina lamptekture.ro, de unde am ales . Imprimeul unicat al acestuia, precum si numele imprumutat de la denumirea traditionala a lunii Septembrie, ne-au spulberat orice indoiala ca acesta ar fi corpul de iluminat cel mai potrivit pentru un décor inspirat de traditiile romanesti, dar cu toate acestea suficient de modern.

 

Asadar, modelele traditionale romanesti pot reprezenta oricand un punct de pornire pentru amenajarea unei locuinte, fara a devia de la tendintele in materie de decoratiuni interioare. Practic, tot ce iti trebuie este putina imaginatie si sursele potrivite de inspiratie, precum cele doua gasite de noi.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum poti da refresh casei tale cu o simpla amenajare interioara Cum poti da refresh casei tale cu o simpla amenajare interioara
Cum putem amenaja boxa de la bloc? Cum putem amenaja boxa de la bloc?
Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa” Trucuri de efect pentru o “casa, dulce casa”
Cum sa-ti decorezi locuinta cu plase si unelte pescaresti Cum sa-ti decorezi locuinta cu plase si unelte pescaresti
Cat costa bradul de Craciun si decoratiunile Cat costa bradul de Craciun si decoratiunile
Amenajarea unui apartament de 3 camere in 46 de metri patrati Amenajarea unui apartament de 3 camere in 46 de metri patrati

Vezi mai multe articole

https://fiat.niko.ua

посмотреть

alex-car.com.ua/cart/mark/all/all/all/295