on

Alege sa ai o relatie pe viata cu invelitoarea Rufster

13 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

De fiecare data cand incepi o lucrare in casa ta, este foarte probabil ca te astepti ca aceasta sa reziste cat mai mult timp. Iar cand vine vorba despre acoperisul locuintei, mai mult ca sigur sperantele sunt ca aceasta va dura macar pe durata vietii tale. Exact de la aceasta idee a pornit si producatorul roman de invelitori Rufster, unul dintre Partenerii de Incredere ai XGaming.

Compania din Radauti propune din aceasta vara “o relatie pe viata cu invelitoarea ta”, un mesaj mai mult decat tentant pentru proprietarii care doresc sa ridice sau sa repare acoperisul propriei case anul acesta.

Solutia oferita este reprezentata de tigla metalica Rufster, care vine insotita si de promisiunea durabilitatii. Care sunt avantajele montarii tiglei metalice? Aceasta este, in prezent, cea mai accesibila varianta de invelitoare, datorita montarii rapide si a costului redus. In , materialele folosite sunt durabile si mai usoare decat celelalte optiuni disponibile pe piata. Ceea ce conteaza cel mai mult este, insa, faptul ca la final lucrarea va avea macar acelasi efect din punct de vedere estetic.

De ce Rufster?

Compania din Radauti a devenit in numai 5 ani unul dintre principalii producatori din Romania. Portofoliul Rufster cuprinde 4 modele de tigla metalica, profile de tabla cutata, sistem de drenaj, profile gips-carton si casete pentru fatada. De asemenea, producatorul ofera o gama larga de finisaje si culori, in limita stocurilor disponibile, cu o garantie de pana la 30 de ani.

Valorile Rufster sunt pretuirea increderii clientilor si transparenta in ceea ce priveste politica de comercializare a produselor sale. Un lucru important in procesul de fabricare a invelitorilor este acela ca toate comenzile sunt realizate din aceleasi loturi de materie prima, pentru a se evita diferentele de nuanta de pe acoperis.

Rufster se mai poate lauda si cu faptul ca le ofera clientilor sai dovada provenientei materiei prime prin Declaratia de Origine, un document care prezinta trasabilitatea materiei de la ruloul din care este produsa comanda si pana la livrarea acesteia.

In acelasi spirit, fiecare comanda este marcata cu datele produsului, iar clientul poate fi sigur ca a primit ceea ce a platit. Mai mult, beneficiarul final poate asista la realizarea comenzii si la testarea materialului chiar in fabrica.

In cazul in care argumentele de mai sus te-au convins, poti afla mai multe despre produsele Rufster pe site-ul .

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Importanta montarii corecte a parazapezilor pe acoperis Importanta montarii corecte a parazapezilor pe acoperis
Refacerea unui acoperis – Tratament recomandat de specialisti Refacerea unui acoperis – Tratament recomandat de specialisti
Descopera Celesta, cea mai performanta tigla metalica de la Rufster Descopera Celesta, cea mai performanta tigla metalica de la Rufster
Propunerile forumistilor XGaming: Cea mai avantajoasa solutie pentru invelirea casei Propunerile forumistilor XGaming: Cea mai avantajoasa solutie pentru invelirea casei
Cum dai zapada jos de pe acoperisul casei Cum dai zapada jos de pe acoperisul casei
Intretinerea acoperisului Intretinerea acoperisului

Vezi mai multe articole

Узнайте про популярный интернет-сайт со статьями про www.imagmagnetsns.ua.
https://agroxy.com

www.dengi24.kiev.ua/kredit-auto/